Reinbek


Kalaja ne Reinbek është një vend për shumë aktivitete kulturore. Ajo gjithashtu strehon zyrën marrtesore të qytetit Reinbek.
Kjo e bën kështjellën ne Reinbek për shumë dasme një vend popullor për ditën më të bukur të jetës së bashkshortve.

Golfistët do të gjejnë gjithçka që dëshiron zemra e tyre në Golf Gut Glinde.

Logo Golf Gut Glinde


Schloß Reinbek Reinbek Schloßteich

Sachsenwald


Ngjitur me Reinbek Sachsenwald është ideale për rekreacion përmes shëtitjeve të gjata dhe rritjeve.
Në Aumühle ju mund të vizitoni Bismarckturm, dhe në Friedrichsruh Bismarckmuseum dhe kopsht flutur janë me vlerë të shohim.

Friedrichsruh - Bismarck-Museum Aumühle - Der Bismarckturm

Hamburg, Lübeck dhe Detin Baltik


Nëse doni të vizitoni atraksionet tradicionale të Hamburgut, siç është tregu i peshkut, porti dhe St. Pauli me Reeperbahn, atëherë ky është vetëm një hedhje e gurëve dhe e mirë - gjithashtu e arritshme me transport publik. Ju gjithashtu mund të vizitoni teatrot e Hamburgut, muzetë dhe një vizitë në një nga muzikalet.

Nga Reinbek nuk është larg në qytetin Hanseatik të Lübeck. Një vizitë në qytetin historik të vjetër me Holstentor, Buddenbrookhaus dhe "Passat", një barka prej çeliku me katër mure, gjithmonë vlen të vizitojë.