Apartament pushimi


Apartamenti ka tre dhoma, dy banjo dhe nje kuzhine praktike. Apartamenti mund të strehojë me lehtësi deri në gjashtë persona.

Çmimi për një natë të vetme, me banim nga dy persona, aktualisht është 96, - Euro dhe është pa mëngjes.
Çdo person tjetër ngre çmimin me 15, - Euro.

Për rezervime afatgjatë ju lutemi kërkoni çmimin special.
- Këtu do të gjeni listën aktuale të çmimeve dhe
kushtet dhe kushtet tona -

Ferienwohnung - Schlafzimmer Ferienwohnung - Küche Ferienwohnung - Wohnzimmer Ferienwohnung - WohnzimmerMotoristet janë të mirëpritur në shtëpinë tonë!


Biker 1 Biker 2